Algemeen Cliëntenraad UWV

UWV in Groot Amsterdam staat voor grote verhuizing

vandaag om 14:06

De Werkpleinen van UWV in Groot Amsterdam gaan sluiten en worden samengebracht op één locatie. UWV is reeds gevestigd in het complex Queens Towers, dat bestaat uit de Wilhelmia- Juliana- en Beatrixtoren. De laatste twee torens waren al bezet door UWV, daar komen nu de eerste t/m zesde verdieping van de Wilhelminatoren bij. Peter Schouten, Lokaal Facilitair Manager en Ineke van Gestel, Secretaris van de Cliëntenraad Groot Amsterdam laten hun licht schijnen over deze verhuizing.

lees meer...


Thema(s): Clientenparticipatie, Werkbedrijf

Congres Cliëntenparticipatie 2015: ‘The day after’

zaterdag 23 mei 2015 om 08:48

Vandaag zit ik op mijn vrije dag nog na te genieten van het congres Cliëntenparticipatie 2015. Na een lange tijd van voorbereidingen was daar dan eindelijk de dag waarop het moest gebeuren. 21 mei, de dag die de geschiedenisboeken zal ingaan (of niet) als de dag van het congres 2015 van de cliëntenraden UWV met het thema ‘Cliëntenparticipatie 2.0’.

lees meer...


Thema(s): Clientenparticipatie

Petra Verhoeven:‘UWV was benieuwd naar de tips en tops van digitalisering’

woensdag 20 mei 2015 om 09:12

Nadat ze door een faillissement werkloos werd, wilde Petra Verhoeven graag nuttig bezig blijven, dus meldde ze zich aan voor de UWV Cliëntenraad West Brabant, waar zij sinds 1 januari secretaris is. Onlangs werkte ze mee aan een onderzoek naar de digitalisering van UWV. Samen met zeven andere raadsleden werd ze geïnterviewd door twee onderzoekers, in opdracht van het ministerie van SZW. Petra was hiervoor uitgenodigd door UWV, die benieuwd was naar de ‘tips’ en ‘tops’.

lees meer...


Thema(s): Clientenparticipatie, Online dienstverlening

Wim Verhaak: ‘Ik blijf werken aan een optimale samenwerking tussen UWV en gemeente’

woensdag 6 mei 2015 om 10:49

Als voorzitter van de UWV Cliëntenraad Utrecht & Flevoland, lid van de Cliëntenraad Werk en Inkomen Lekstroom én voorzitter van de Cliëntenraad Werkplein Utrecht houdt Wim Verhaak veel ballen in de lucht. Hij doet het allemaal met groot plezier; vertegenwoordigt graag zijn achterban op de best mogelijke manier.

lees meer...


Thema(s): Clientenparticipatie, Werkbedrijf, WW, Ziektewet

Enerverende bijeenkomsten

vrijdag 1 mei 2015 om 11:22

Deze week had ik het genoegen om twee enerverende bijeenkomsten te mogen meemaken. Allereerst was er op dinsdag de bijeenkomst van de Congrescommissie. Deze werd gehouden in het Muntgebouw te Utrecht. Dit is de locatie waar het congres van 21 mei plaatsvindt. Een mooie locatie, die heel inspirerend is voor een dergelijke bijeenkomst.

lees meer...


Thema(s): Clientenparticipatie

12...49volgende
Jaarverslag