Raadslid

Wij hebben er in diverse vergaderingen al met u over gesproken: de komende structuurwijziging binnen de divisie Klant en Service (K&S). In dit blog geef ik nog eens kort aan waarom deze structuurwijziging er komt en wat de gevolgen hiervan zijn voor (...)

Wanneer komt er weer een nieuwe blog van jou, Nico? Die vraag werd mij de afgelopen tijd vaak gesteld door raadsleden die of mijn blog misten of zich afvroegen wanneer ze eindelijk weer een blog van mij konden lezen. Het klopt dat mijn blog de laatste (...)

6 augustus 2013

Geen thema

De vakantieperiode is in volle gang. Veel collega’s die voor hun vakantie met schoolverlof rekening moeten houden, zijn weg. Het kantoor wordt daarom vooral bezet door diegenen die in het voor- of naseizoen hun vakantie kunnen plannen. Dit geldt ook voor (...)

3 juni 2013

Geen thema

Wat gaat de toekomst brengen? Het congres van cliëntenparticipatie op 23 mei kon hierop mogelijk een antwoord geven. De verwachtingen waren hooggespannen, zeker bij mij. De congresvoorbereidingen waren zeer goed verlopen. Het enthousiasme bij de cliëntenraadsleden (...)

9 april 2013

Geen thema

Afgelopen vrijdag 5 april hebben we bij de voorbereidingen van de overlegvergadering van de Centrale Cliëntenraad met José Lazeroms de ontwikkelingen rond E-dienstverlening op een rij gezet. Daarbij kwam ook de vraag aan de orde hoe we de raden hierin (...)