Raadslid

Ervaringen met regelhulp.nl gezocht

10 december 2010

Geen thema

Ervaringen met regelhulp.nl gezocht
Heeft u wel eens gebruik gemaakt van het webloket regelhulp.nl? Dan wil de Algemene Rekenkamer u graag spreken over uw ervaringen.
Regelhulp is er om u wegwijs te maken in het regeldoolhof en u te helpen bij het aanvragen van zorgvoorzieningen. De Algemene Rekenkamer onderzoekt momenteel of regelhulp.nl doet wat het belooft. Daarvoor willen de onderzoekers van de Algemene Rekenkamer graag in contact komen met gehandicapten, chronisch zieken en ouderen die wel eens gebruik hebben gemaakt van regelhulp.nl. Als u mee wilt werken aan het onderzoek neemt een van de onderzoekers contact met u op om een afspraak te maken. In een individueel of groepsgesprek zullen onderzoekers u onder meer vragen waarom u de website heeft bezocht, of u heeft gevonden wat u zocht, of u hiermee was geholpen en of u de website makkelijk of moeilijk vond in het gebruik.

Wilt u meewerken?
De Algemene Rekenkamer hoort graag wat uw ervaringen met regelhulp.nl zijn! Als u mee wilt werken, stuur dan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele vragen of opmerkingen naar h.kelemen@rekenkamer.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 20 december 2010. De gesprekken zullen plaatsvinden tussen 10 december 2010 en 21 januari 2011 en zullen ongeveer een à anderhalf uur in beslag nemen. Als u vragen heeft kunt u mailen naar h.kelemen@rekenkamer.nl. U kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 070-3424344, vraag naar het team Regelhulp. Meer informatie over de Algemene Rekenkamer kunt u vinden op www.rekenkamer.nl.

Vertrouwelijke behandeling van gegevens
De gesprekken worden alleen gebruikt voor dit onderzoek naar Regelhulp. Uw deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Door deel te nemen geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken. Uw ervaringen met Regelhulp worden geanonimiseerd opgenomen in het rapport en zullen op geen enkele manier tot u te herleiden zijn. Uw persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Ze worden na afloop van het onderzoek vernietigd en zullen niet worden doorgegeven aan andere partijen.