Raadslid

Cliëntenraad gaat in gesprek met UWV-CIO Frans Haverkamp

22 januari 2013

Geen thema

Cliëntenraad gaat in gesprek met UWV-CIO Frans Haverkamp
Op woensdag 27 februari 2013 van 10.45 uur tot 12.15 uur organiseert de afdeling Cliëntenparticipatie in samenwerking met concern ICT een unieke landelijke bijeenkomst met CIO van UWV Frans Haverkamp. Doelstelling van deze bijeenkomst is om de wederzijdse standpunten uit te wisselen over ICT en haar voorzieningen. Enerzijds om meer inzicht te krijgen voor alle activiteiten die ICT onderneemt, maar ook om te horen hoe een klant tegen de techniek van ICT bij UWV aankijkt. Locatie is het UWV-kantoor in Amsterdam.
Voor deze bijeenkomst is het mogelijk dat per raad 1 afgevaardigde kan worden aangemeld bij de eigen adviseur. Het liefst een cliëntenraadslid met affiniteit met ICT, omdat het een vrij technisch verhaal gaat worden. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 februari 2013 bij uw adviseur.
 
We kunnen ons voorstellen dat er van tevoren vragen bij u opkomen over dit onderwerp. Hoewel de heer Frans Haverkamp niet op alle vragen in kan gaan binnen dit tijdsbestek, is het wel goed om hem op de hoogte te brengen van wat er al bij u als cliëntenraadslid leeft op dit aspect. U kunt uw vragen ook weer via uw adviseur aanleveren, graag vóór 13 februari 2013.
 
Aansluitend aan deze bijeenkomst wordt u de gelegenheid geboden met elkaar te lunchen in het bedrijfsrestaurant van UWV.
 
Overigens nog de vermelding dat deze bijeenkomst los staat van de bijeenkomsten in het kader van de E-dienstverlening. Dit houdt in dat ook een ander afgevaardigde dan voor de E-dienstverlening naar deze bijeenkomst kan gaan.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Nico de Boer, landelijk manager Cliëntenparticipatie
Monique van ’t Klooster, Districtsmanager K&S Zuid-West
Stephanie Korporaal, adviseur Cliëntenparticipatie Zuid-West