Word ook raadslid

Word ook raadslid

Krijgt u een uitkering van UWV? Of staat u als werkzoekende ingeschreven bij UWV Werkbedrijf? En denkt u ook wel eens dat zaken beter geregeld kunnen worden? Dan kunt u lid worden van de cliëntenraad en meewerken aan een betere dienstverlening. Het lidmaatschap voor de cliëntenraad kost u geen geld en onkosten die u maakt, krijgt u vergoed.

Invloed
Als cliëntenraadslid heeft u invloed op de kwaliteit van de dienstverlening van UWV. Een aantal keer per jaar bespreekt u in uw cliëntenraad hoe de dienstverlening van UWV kan worden verbeterd. Er is altijd wel een cliëntenraad bij u in de buurt.

Taken
Raadswerk neemt tijd in beslag. U bent hier gemiddeld één dag per week mee bezig. Uw werk bestaat voornamelijk uit het voorbereiden van bijeenkomsten (inlezen, oriëntatie), vergaderen en reizen. Ook volgt u trainingen en ontwikkelt u vaardigheden, zoals spreken in het openbaar en vergaderen. Meer informatie over de cliëntenraad leest u in deze brochure of in de regeling cliëntenparticipatie.

Meer informatie
Meer weten over lid worden van de cliëntenraad? Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 14 dagen contact met u op.


Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger