Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2022

In het jaarverslag 2022 blikken we terug op een jaar vol interessante ontwikkelingen, met als centrale thema samenwerken in transitie.

Door de aantrekkende arbeidsmarkt was het in 2022 moeilijk om vrijwilligers te krijgen. Daardoor hebben we ons raadswerk soms anders moeten inrichten. Maar tegelijkertijd hebben we nieuwe manieren gevonden om met elkaar te blijven samenwerken, zowel binnen als tussen onze raden. En ook bij UWV zien we dat de organisatie meer open staat voor samenwerking met de raden en de inbreng van cliënten serieuzer neemt. 

Deze nieuwe manieren van samenwerken zijn een stip aan de horizon voor cliëntenparticipatie in de toekomst. Manieren waarop we nog steeds de cliënten van UWV kunnen helpen. En dat blijft het belangrijkste.

Lees het jaarverslag

Jaarverslag 2021

Als er één woord is dat naar voren springt in alle artikelen van de diverse raden in het jaarverslag 2021 en dat haast wel vetgedrukt mag worden, dan is het: Verbinding.

Het tweede coronajaar is ons niet in de koude kleren gaan zitten en veel verhalen uit de raden gaan daarover: het soms moeizame vergaderen via Teams, waardoor we het directe menselijke contact misten. Het even naar elkaar kunnen lachen zodat opmerkingen en uitlatingen minder scherp over komen.

Toch kan niet anders gezegd worden: we hebben stand gehouden, we bleven de verbinding met elkaar zoeken en we kunnen in 2022 weer met elkaar gaan bouwen. Lees hier het jaarverslag.