Jaarverslag 2018

Jaarverslag 2019

2019 was een bewogen jaar voor de cliëntenraden. Vol overtuiging werkten ze aan de verbetering van de dienstverlening van UWV. In het jaarverslag presenteren de raden hun wapenfeiten van 2019.

Dit jaar is het centrale thema van het jaarverslag dan ook passend: ‘Werk in uitvoering’. De cliëntenraden werken voortdurend aan de verbinding tussen UWV en haar cliënten. Soms voelt het alsof nog niet voldoende gezien wordt hoeveel meerwaarde de cliëntenraden met hun werk kunnen bieden. Maar uit de verhalen blijkt wel dat de raden vol goede moed – en geregeld met veel succes – blijven werken aan de verbetering van de dienstverlening van UWV.

Jaarverslag 2018

De cliëntenraden delen hun belangrijkste momenten en grootste successen van 2018. Een jaarverslag vol verhalen over goede gesprekken, mooie verslagen en geslaagde adviezen. 

Het jaarverslag van 2018 heeft een centraal thema, een rode draad die alle cliëntenraadsleden verbindt: dialoog. De cliëntenraden gaan steeds in gesprek met UWV om de dienstverlening aan cliënten te verbeteren. En ze gaan de dialoog aan met cliënten - ze zijn er immers voor hen. In dit jaarverslag kunt u lezen met hoeveel energie en toewijding dit gebeurt.

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger